Овочі-Ягоди-Сад

Столові буряки краще зберігати у стаціонарних сховищах

Столові буряки краще зберігати у стаціонарних сховищах

Оптимальні умови для зберігання коренеплодів столових буряків – температура повітря на рівні 0-2 °С, відносна вологість 90-95%.

Найкращі результати зберігання отримують у разі закладання продукції в стаціонарні сховища. Їхня перевага в тому, що можна регулювати умови зберігання, механізовано завантажувати та вивантажувати продукцію.

У стаціонарному сховищі в будь-який час відбирають продукцію для реалізації, незважаючи на погодні умови.

Недолік сховищ – значні капіталовкладення для їх спорудження.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!