Овочі - Ягоди - Сад
Головне:
Овочі - Ягоди - Сад

«Стодола» нарощує виробництво консервованих органічних овочів

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Переробне підприємство ТМ «Стодола» будує новий переробний цех, який дозволить збільшити потужності. На теперішніх потужностях підприємство здатне випускати до 1 тис. банок консервації за добу, 50 тис. банок за сезон.

Про це повідомляє AgroPortal.

«Раніше [торговельні мережі] продавали виключно імпортну продукцію, а тут дізналися, що ми робимо такі ж консерви з органічних овочів і були в захваті. Практично всі наші консерви їдуть до Києва, на Миколаївщині їх купити можна тільки безпосередньо у нас на виробництві», — розповів власник компанії «Стодола» Ян Островський.

За його словами, збирають овочі тільки вручну, сортують і відбирають кращі для консервації.

Читайте також: 68% органічних фермерів мають проблеми зі збутом

Причому зібрана продукція з грядки потрапляє в банки в той же день, щоб була якісною і смачною. 

Продукцію, в основному, фасують у тару місткістю до 1 літра. 

Також консервують звичайний борщ — роблять концентрат овочів борщового набору.

Ян Островський зазначає, що в найближчих планах — розширення асортименту продукції і продовження експериментів з новинками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: