Овочі-Ягоди-Сад

«Стодола» нарощує виробництво консервованих органічних овочів

Переробне підприємство ТМ «Стодола» будує новий переробний цех, який дозволить збільшити потужності. На теперішніх потужностях підприємство здатне випускати до 1 тис. банок консервації за добу, 50 тис. банок за сезон.

Про це повідомляє AgroPortal.

«Раніше [торговельні мережі] продавали виключно імпортну продукцію, а тут дізналися, що ми робимо такі ж консерви з органічних овочів і були в захваті. Практично всі наші консерви їдуть до Києва, на Миколаївщині їх купити можна тільки безпосередньо у нас на виробництві», — розповів власник компанії «Стодола» Ян Островський.

За його словами, збирають овочі тільки вручну, сортують і відбирають кращі для консервації.

Читайте також: 68% органічних фермерів мають проблеми зі збутом

Причому зібрана продукція з грядки потрапляє в банки в той же день, щоб була якісною і смачною. 

Продукцію, в основному, фасують у тару місткістю до 1 літра. 

Також консервують звичайний борщ — роблять концентрат овочів борщового набору.

Ян Островський зазначає, що в найближчих планах — розширення асортименту продукції і продовження експериментів з новинками.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!