«Стодола» нарощує виробництво консервованих органічних овочів
Переробне підприємство ТМ «Стодола» будує новий переробний цех, який дозволить збільшити потужності. На теперішніх потужностях підприємство здатне випускати до 1 тис. банок консервації за добу, 50 тис. банок за сезон.
Про це повідомляє AgroPortal.
«Раніше [торговельні мережі] продавали виключно імпортну продукцію, а тут дізналися, що ми робимо такі ж консерви з органічних овочів і були в захваті. Практично всі наші консерви їдуть до Києва, на Миколаївщині їх купити можна тільки безпосередньо у нас на виробництві», — розповів власник компанії «Стодола» Ян Островський.
За його словами, збирають овочі тільки вручну, сортують і відбирають кращі для консервації.
Читайте також: 68% органічних фермерів мають проблеми зі збутом
Причому зібрана продукція з грядки потрапляє в банки в той же день, щоб була якісною і смачною.
Продукцію, в основному, фасують у тару місткістю до 1 літра.
Також консервують звичайний борщ — роблять концентрат овочів борщового набору.
Ян Островський зазначає, що в найближчих планах — розширення асортименту продукції і продовження експериментів з новинками.
Додати коментар