Слива Lovita добре пройшла перший комерційний сезон
Щойно, на кілька днів раніше очікуваного терміну, на французькому ринку з’явилися серцеподібні червоном’якушні плоди сливи Lovita. Її торік запустили в комерційне виробництво і 2020 рік – це перший справжній маркетинговий рік.
Про це повідомляє FreshPlaza.
Цей сорт слив вирощується на невеликій території на південному заході Франції, й урожай склав 50 тонн.
Якість вироблених фруктів цього року оцінюється як хороша. Сезон був сприятливим для сливи, яка розвинула смакові цінності, оцінені споживачами, такі як високий рівень цукру (в середньому 17° Brix), хороший смак, хрустка текстура та незвичайний зовнішній вигляд: плоди у формі серця з фіолетовим кольором та інтенсивно червоним кольором м’якоті.
За словами виробників, споживачі сьогодні більше стурбовані якістю своєї їжі і дедалі більш чутливі до смаку, свіжості та походження фруктів. Тому вибір правильного часу збору врожаю є вирішальним фактором, який додає цінності сливі і дозволяє споживачам насолоджуватися нею до кінця сезону.
Читайте також:На світовому ринку встановилися високі ціни на сливи