Ще один виробник випустить чипси з персика, сливи, дині та кавуна
Виробник фруктових та овочевих чипсів hiSnack планує переробляти персики, сливи, дині та кавуни.
Про це журналу «Садівництву по-українськи» розповів засновник компанії Олександр Янов.
«У «Сільпо», де продається наша продукція, з нас постійно вимагають: давайте щось нове й нове. Тому ми постійно моніторимо всі ринки. Одна моя знайома, відомий шеф-кухар, нещодавно повернулась з Америки та привезла дуже гарні ідеї, що можна далі робити. Ми зараз опановуємо переробку овочів», – розповів Янов.
У hiSnack вже є лінійка чипсів — гарбуз, буряк, помідор, батат, морква, а незабаром буде те ж саме тільки зі спеціями. З’явиться сушена кольорова капуста і броколі. Через два-три місяця, після тестування, все це має шанс попасти в лінійку.
На потоці у виробника вже яблучні, кокосові, ананасові та апельсинові чипси. Є і міксовані продукти. «У нас обмежене місце на полиці, і ми повинні були виставляти те, що краще продається, тому постійно змінювали асортимент», – розповідає Янов.
Врешті hiSnack прийшла до певного набору міксів, які продаються найкраще: тропічний (всі екзотичні фрукти) і локальний (сливи, персики, груші, дині, кавуни). Є також суміші з горіхами, фруктами та овочами, наприклад, солоні горішки з помідорами.
Читайте також: «Дунайський аграрій» випустив чипси з кавуна, дині та сливи