Овочі-Ягоди-Сад

Під час перевезення заморожених плодів і овочів температура має бути не вище -18 °С

Під час перевезення заморожених плодів і овочів температура має бути не вище -18 °С

Для підтримання високої якості замороженої плодоовочевої продукції важливо, щоб під час логістики температура її підтримувалась на рівні не вище -18 °С.

Це можливо тільки в разі створення відповідних умов під час транспортування, а особливо розвантажувально-завантажувальних робіт.

Встановлено, що протягом однієї години, затраченої на такі роботи, на відкритих майданчиках за температури повітря навіть 15 °С температура замороженої продукції підвищується на 10 °С (від -18 до -8 °С).

За температури -6-7 °С можуть розвиватися деякі хвороботворні бактерії, тому так важлива низька початкова температура замороженої продукції.

Повторне заморожування плодів та овочів після їх розморожування не допускається.

Розморожену продукцію потрібно якомога швидше використати (протягом години), оскільки швидко активізуються плісеневі гриби, хвороботворні бактерії і псується вона значно швидше, ніж свіжа.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!