Овочі-Ягоди-Сад

Пакети, що містять діоксид сірки зберігають лохину значно довше

Пакети, що містять діоксид сірки зберігають лохину значно довше

Китайська компанія Shandong AWT Bio-tech представила нову упаковку FYK для зберігання лохини. У плівку доданий діоксид сірки, що продовжує термін зберігання ягід на 30%.

Про це повідомляє FreshPlaza.

Зберігання при +20C протягом 56 днів в упаковці з діоксидом сірки (зліва) та звичайному

«Двоокис сірки є високоефективним інгібітором цвілі, – розповів представник компанії  Shandong AWT Bio-tech Лі. – Це один з активних елементів нашого пакета. Діоксид сірки вже широко застосовується і, як доведено, працює у виноградної галузі, але це цей метод не часто зустрічається у лохиновій промисловості. Пакет FYK стабільно викидає діоксид сірки, що може гарантувати стабільну концентрацію газу в упаковці. Крім того, захисний пакет обмежує вологість упаковки. Повільне виділення діоксиду сірки не впливає на колір або смак лохини, але може продовжити термін зберігання приблизно на 30%».  

За словами представника виробника, у пакетах підібрана концентрація діоксиду сірки спеціально для зберігання лохини.

Читайте також: Зібрану лохину потрібно охолодити протягом однієї години