Органічне підприємство випустило томатний сік
ТОВ «Дунайський аграрій», що в селі Саф’яни на Одещині, почало випускати органічний томатний сік – з сіллю та без солі.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник підприємства Роман Дяжук.
На відео в дописі фермер дегустує два види соку.
«Смачний, як у мами», – каже про сік без солі.
Тоді як сік із сіллю більш густий.
Нагадаємо, два тижні тому «Дунайський Аграрій» та виробник Андрій Бігленко (ТМ «Українські в’ялені помідори») зробили спільний проєкт – уперше в Україні випустили органічні в’ялені томати.
А торік «Дунайський аграрій» випустило чипси з органічного кавуна, дині та сливи які вирощує господарство. Роман Дяжук пояснив, що спочатку свіжі ягоди, фрукти або овочі на піку їх якості заморожують при температурі нижче мінус 40°С. А потім помірно нагрівають заморожені продукти у вакуумі. Кристали льоду переходять не в рідину, а відразу на водяну пару, зберігаючи клітинну структуру.
Читайте також: «Дунайський аграрій» випустив чипси з кавуна, дині та сливи