Овочі-Ягоди-Сад

Органічне підприємство випустило томатний сік

Органічне підприємство випустило томатний сік

ТОВ «Дунайський аграрій», що в селі Саф’яни на Одещині, почало випускати органічний томатний сік – з сіллю та без солі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник підприємства Роман Дяжук.

На відео в дописі фермер дегустує два види соку.

«Смачний, як у мами», – каже про сік без солі.

Тоді як сік із сіллю більш густий.

Нагадаємо, два тижні тому «Дунайський Аграрій» та виробник Андрій Бігленко (ТМ «Українські в’ялені помідори») зробили спільний проєкт – уперше в Україні випустили органічні в’ялені томати.

А торік «Дунайський аграрій» випустило чипси з органічного кавуна, дині та сливи які вирощує господарство. Роман Дяжук пояснив, що спочатку свіжі ягоди, фрукти або овочі на піку їх якості заморожують при температурі нижче  мінус 40°С. А потім помірно нагрівають заморожені продукти у вакуумі. Кристали льоду переходять не в рідину, а відразу на водяну пару, зберігаючи клітинну структуру.

Читайте також: «Дунайський аграрій» випустив чипси з кавуна, дині та сливи