Овочі-Ягоди-Сад

На підземній фермі вирощують 150 урожаїв зелені на рік

Вертикальна ферма «Щастя здоров’я» розташована в підвалі заводського цеху в Києві. Тут круглий рік методом гідропоніки на світлокультурі вирощують салати і зелень.

Про це пишуть «Факти».

Видання повідомляє, що фермери збирають 150 урожаїв на рік, кожні два дні.

Рослини вирощують методом гідропоніки, на світлокультурі. Культивують салати: Лолло Біонда, Ромен, Фрізе, руколу, базилік мікрогріни гороху, соняшнику, капусти, редису тощо.

Стабільність врожаїв незалежно від погодніх умов та пори року і стало запорукою успіху серед клієнтів сегменту HoReCa. 

За інформацією директора «Щастя здоров’я» Максим Киричко, зелень планують постачати в супермаркети. Для цього збираються придбати пакувальну лінію

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!