На дегустацію нових смаків компанія витрачає 10 тонн соку
ФГ «Пріма», що в селі Недобоївці Чернівецької області встановлює пропорції змішаних соків прямого віджиму шляхом масової дегустації, на яку витрачає близько 10 тонн соку.
Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповів керівник господарства Василь Майданський.
«Починаючи робити новий смак, ми робимо тестові зразки з різними пропорціями між яблуком і іншим фруктом, збирається ціла команда, і ми всі пробуємо, обговорюємо і вирішуємо, на чому нам зупинитись. Щоб зрозуміти, наскільки правильно ми все робимо, ми близько 10 т соку просто роздали нашим друзям, знайомим, клієнтам та вислуховували їхні відгуки», – сказав Василь Майданський.
Наприклад, з грушою виробники починали з 30%, і поступово дійшли до 60%, що був чітко виражений грушевий смак.
Читайте також: Чернівецький сік буде розливатись через диспенсери у ресторанах