Овочі-Ягоди-Сад

Морозиво на основі цвітної капусти вийде до кінця 2025 року

Морозиво на основі цвітної капусти вийде до кінця 2025 року

Студенти бізнес-школи університету Сан-Дієго (США) допомогли новозеландській компанії EatKinda запустити незвичне морозиво на основі цвітної капусти на американському ринку. Продукт, який пропонується в смаках шоколадного, клубничного та м’ятного шоколадного печива, розроблений без молочних продуктів і підходить для людей з алергією. 

Про це повідомляє сайт університету Сан-Дієго.

Проєкт розпочався як частина курсової роботи на магістерському курсі з міжнародного бізнес-розвитку. Чотири студенти створили стратегію запуску продукту на американському ринку, підтвердивши наявність попиту на морозиво без молока на основі цвітної капусти. Результати дослідження показали, що важливіше для споживачів не стільки веганський або вегетаріанський склад, скільки смак.

Власниці EatKinda, Міллі Кумар і Дженні Мэтсон, планують запускати продукт у Каліфорнії до кінця 2025 року. Вони також сподіваються на розширення продажів у глобальні ринки. Особливістю продукту є використання цвітної капусти, яка інакше була б утилізована, що робить продукт ще й екологічно чистим.

Читайте також: На Миколаївщині збудують завод глибокого заморожування плодоовочевої продукції