Консервний завод на Одещині вирощуватиме цукрову кукурудзу

«Агрофірма «Евріка» (Одеська область) планує розпочати напрямок цукрової кукурудзи. Завдяки розширенню асортименту та високій якості продукції підприємство намагається утримувати рівень продажів.
Про це в інтерв’ю журналу «Плантатор» розповів керівник підприємства Михайло Білий.
Причина для такого кроку – деяке падіння обсягів споживання консервованої продукції в Україні, пояснює він.
«Агрофірма «Евріка» – приклад вертикально-інтегрованого підприємства, яке повністю контролює весь виробничий процес: від вирощування овочів до переробки та реалізації готової продукції. Такий підхід забезпечує стабільність і гнучкість на ринку, де щороку виникають нові виклики.
Два основні компоненти виробництва агрофірми – овочі відкритого грунту та консервний завод, який виробляє тисячі тонн продукції на рік під торговою маркою «З бабусиної грядки»: пюре, томатна паста, консервовані овочі, у тому числі зелений горошок та інші консервації, овочеві соки.
Читайте також: У США представили новий червонозерний сорт цукрової кукурудзи