Овочі-Ягоди-Сад

Італійці випустили парену жовту ріпу

Італійська компанія Domenico De Lucia з листопада 2020 року почала випускати парену жовту ріпу, запаковану у вакуумні пакети. Нішовий продукт призначений поціновувачам більш солодкого та ніжного смаку, ніж у червоної ріпи.

Про це повідомляє FreshPlaza.

Жовту ріпу вирощують у центрі Італії, регіоні Абруццо, де De Lucia десятиліттями успішно працює з місцевими компаніями як з виробництва картоплі, так і моркви, розповіли Піно Колонна та Ігіно Чеккетті, співменеджери комерційного сектору De Lucia.

«Продукт надзвичайно привабливий і смачний, і ми є провідним виробником в Італії».

Випуском продукту з жовтої ріпи компанія планує розширити свій сегмент споживачів червоної ріпи, заінтригувавши їх більш ніжним смаком та привабливим кольором. 

Нині De Lucia представляє продукт на ринку під приватними торговими марками великої роздрібної торгівлі, працюючи над стратегією випуску продукту під власною торговою маркою.

Продукт готують у вакуумі та на парі, щоб захистити їжу та зберегти всі її властивості. Він доступний у класичній 500-грамовій прозорій упаковці.

Читайте також: З’явився цікавий різновид редьки