Чернівецький сік буде розливатись через диспенсери у ресторанах
Регіональний бренд соків прямого віджиму «Пан сік» (Чернівецька область) готується продавати соки у сегменті HoReCa.
Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповів керівник ФГ «Пріма» Василь Майданський.
Зараз господарство працює над закупівлею спеціальних диспенсерів, які можна буде поставити у ресторанах та готелях. Вони охолоджують сік до температури, оптимальної до вживання (близько 7 градусів). Туди просто завантажується 10-літровий пакет, і люди самі можуть набирати сік.
«Це, я вважаю, дасть нам можливість зробити популяризацію соку у нашому регіоні, – каже Майданський. – тому що у нас розвинута інфраструктура відпочинку, яка буде так чи інакше працювати навіть у ситуації карантинних обмежень. Люди все ж ходять по ресторанах, і наші соки можуть стати альтернативою безалкогольним напоям, які зазвичай там є».
Зараз ФГ чекає контракт з німецькою фірмою Nosch, яка буде постачати диспенсери. В одному такому можна розмістити два смаки.
Читайте також: ФГ «Гадз» почало продавати власні соки та пюре