Елеватор

Київське господарство почало виробляти козячий сир валансе

Київське господарство почало виробляти козячий сир валансе

Фермерське господарство «Лукачівка-Еко» (Київська область) запустило виробництво козячого сиру валансе.

Про це компанія повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

Особливість цього сорту сиру в тому, що його обсипають деревною золою – це найкращий спосіб зберегти смакові якості козячого сиру, зазначається у дописі. У період визрівання сир вкривається тонкою скоринкою з цвіллю, під скоринкою – ніжний м’якуш, трохи солодкуватий, віддає лісовим горіхом.

Довідка

«Лукачівка-Еко» займається козівництвом, виробляє молоко, сири, йогурти, сироватку під ТМ Virtuoso by Lukachivka.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!