Агрономія

Що таке «Хімагромаркетинг»

Для пересічного громадянина — це просто приватна компанія, для фермера — постачальник засобів захисту рослин і надійний партнер, а для людей, які пишуть історію «Хімагромаркетинг», це значно більше, ніж робота чи хобі — це частина життя. Адже сільське господарство — ледь не єдина галузь економіки країни, у якій неможливо просто працювати чи заробляти кошти, цю справу потрібно любити, як кажуть, «до мозку кісток».

На сьогодні ми належимо до десятки найбільших виробників ЗЗР в Україні, упевнено зберігаючи за собою лідерські позиції. Що дає змогу «триматися на плаву» в такий нелегкий час? Це якість і ефективність продукції, агрономічна підтримка, постійний розвиток і вміння швидко реагувати на потреби аграріїв.

Уже 30 років ми пліч-о-пліч разом з аграріями впевнено крокуємо в майбутнє, розвиваємось і щороку реєструємо нові продукти задля спільної мети — максимально розкрити потенціал рослини. Проте не існує компанії з успішним майбутнім, яка не знає свого минулого. Ми пишаємося своєю історією, завдяки якій стали тими, ким є.

Історія «Хімагромаркетингу» починається в 90-х роках минулого століття. Розпочинаючи свою діяльність усього з двох зареєстрованих продуктів і поступово завойовуючи прихильність українських аграріїв, 2008 року портфель компанії збільшився до 20 продуктів, а вже 2011 року — до 41 продукту. Оперативно відповідаючи на потреби та запити аграріїв, ми додаємо до своєї лінійки 4–5 продуктів щороку.

Сьогодні компанія може з гордістю представити портфоліо, що налічує понад 130 зареєстрованих продуктів, кожен із яких є результатом щоденної наполегливої праці. Це найкращі, найсучасніші засоби захисту рослин, насіння, добрива, що можуть забезпечити стабільну роботу аграріїв у найскладнішій економічній ситуації. Аналізуючи портфоліо компанії, можна впевнено сказати, що в ньому немає зайвого продукту. Успішні намагання йти нога в ногу з аграріями та викликами, що спіткають їх на цьому шляху, дозволили нам сформувати саме такий перелік препаратів, що дозволить задовольнити потреби кожного виробника сільськогосподарської продукції.

Нам важливо, щоб кожен препарат, який отримує аграрій, був якісним і безпечним — для нас це один із найвищих пріоритетів. Тому для співпраці ми обираємо найкращих партнерів. Виробництво препаратів «Хімагромаркетингу» здійснюється на сертифікованих заводах Китаю, Литви, Індії, Греції, Франції, Німеччини, Італії, де препарати проходять усі ступені контролю якості. Таким чином, наша продукція відповідає всім вимогам світових стандартів якості.

Одним із напрямів роботи компанії є біологічний захист культур як шлях до збереження наших родючих земель від деградації. Тому вже понад 10 років ми працюємо над питанням біологізації. Партнери «Хімагромаркетингу» — це німецькі компанії Rhizo-mic, Bactiva GmbH та італійська Agrifutur. Чому ми обрали саме їх для співпраці та обміну досвідом? На сьогодні ринок біологічних засобів захисту рослин в Україні доволі конкурентоспроможний. Проте, щоб мати попит й успіх серед аграріїв, недостатньо випустити просто хороший продукт, він має бути унікальним. Ураховуючи колосальний досвід наших колег мікробіологів з Європи, нам це вдалося.

Серед біологічних препаратів ми маємо три інноваційних продукти: Ендоспор ДМ, Бактива, Бактолайв Сід та два високоефективних інокулянти на сою: Нітроген Квік та Нітроген Т. Їх рецептура справді є унікальною, тому ми сміливо стверджуємо, що це — ексклюзив. Окрім оздоровлення ґрунту й отримання високоякісної продукції застосування цих препаратів дає змогу підвищити врожайність, тим самим покращити маржинальність вирощуваних культур.

Однак що ж особливого в компанії «Хімагромаркетинг»? Найцінніший капітал нашої компанії — це люди, наша команда. Ми постійно вдосконалюємо компетенцію своїх працівників, розвиваємо їхній потенціал і надихаємо на досягнення поставлених цілей. Адже саме дружний і згуртований колектив є запорукою ефективної роботи компанії. Проте стати професіоналом своєї справи не так просто, особливо молодому поколінню. Ми з радістю інвестуємо у молодь, як у майбутнє не лише нашої компанії, а й країни. Завдяки нашому проєкту «Школа агронома» ми створюємо нові робочі місця. Мета проєкту: надати можливість перспективній молоді, студентам старших курсів аграрних вишів, які прагнуть отримати практичний досвід, стати затребуваним фахівцем на ринку праці України й продовжити працювати в галузі сільського господарства задля розвитку нашої країни. Після закінчення «Школи агронома» найкращих студентів ми працевлаштовуємо в компанії.

Ще однією «фішкою» «Хімагромаркетингу» є власний Науково-інноваційний департамент, який надає нашим клієнтам наукову підтримку та супровід у застосуванні засобів захисту рослин, досліджує нові комбінації діючих речовин, находячи нові рішення для аграріїв. Для чого ж компанії власний науковий департамент, адже науковці вже давно визначили норми препаратів і встановили основні рекомендації? Відповідь проста. Ми прагнемо зробити процес застосування власних засобів захисту рослин максимально ефективним. Перед реєстрацією продукту наш Науково-інноваційний департамент проводить численні дослідження як в польових, так і в лабораторних умовах, щоб у результаті аграрій отримав абсолютно досконалий продукт. Саме такі досліди, закладені в різних куточках України, дозволяють нам надавати власні рекомендації у використанні продуктів компанії для розкриття максимального потенціалу рослин.

До речі, завдяки нашому Науково-інноваційному департаменту Україна отримала такий продукт, як Оперкот Акро (імідаклоприд, 300 г/л + лямбда-цигалотрин, 100 г/л). Ці діючі речовини, окремо одна від одної, аграрії використовували багато років. Проте в 2015 році наші фахівці поєднали їх в одному препараті, який став надзвичайно популярним, після чого інші компанії також почали випускати продукти з цією комбінацією речовин.

Ще однією перевагою нашої компанії є власна служба логістики, тому наші споживачі отримують необхідну їм продукцію в потрібному місці в потрібний момент, не витрачаючи кошти й час на доставку та зберігання препаратів.

За 30 років роботи на ринку ми здобули довіру від наших клієнтів та партнерів, тому в цьому році запустили нову програму для підтримки аграріїв «“Кредитне забезпечення врожаю»”. Ця ініціатива реалізується за підтримки Програми USAID АГРО

Завдяки їй аграрії можуть отримати допомогу у вигляді засобів захисту рослин на вигідних умовах відтермінування оплати.

Допомога надається мікро-, малим і середнім підприємствам.

Для подачі заявки на участь у згаданому проєкті, скануйте QR-код нижче та заповнюйте форму.

Ми цінуємо наших клієнтів, їх добробут, тому уважно прислухаємося до їх побажань, щоб повністю виправдати зроблений вибір. Обравши компанію «Хімагромаркетинг», ви отримуєте не лише якісну продукцію, а й надійного партнера, готового підтримати вас у будь-якій ситуації.

Говорячи про майбутнє, хочеться сказати, що успішні завжди перебувають у русі. Рухаються до чогось нового та яскравого. Ми перегортаємо 29-й розділ нашої книги й упевнено крокуємо в нову історію.

ХІМАГРОМАРКЕТИНГ — 30 років на варті ваших урожаїв!

P.S. Далі буде!

Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ