Овочі-Ягоди-Сад

Ревіона®. Досконала формула — надійний захист 

Ревіона®. Досконала формула — надійний захист 

Препарати на основі триазолів є важливі для стратегії обприскування садових та овочевих культур. Азоли вже були представлені у 80-х роках минулого століття. Примітно, що за останні більш ніж десять років не було винайдено жодного нового триазола. Останніми роками спостерігається зниження ефективності представлених триазолів, оскільки багато з них не відповідають найновішим нормам. Компанія BASF представляє новий препарат Ревіона® на основі триазолів. Препарат Ревіона® створений на базі звичайної хімії триазолів, але він являє собою абсолютно нове покоління, яке не має недоліків, характерних для традиційних триазолів, а натомість має багато значних переваг. 

РЕВІОНА® – ІННОВАЦІЙНА ФОРМУЛА КОНЦЕНТРАТУ СУСПЕНЗІЇ НА ВОДНІЙ ОСНОВІ: 

• стабільний і однорідний; 

• легкий для змішування та високостабільний у розчині для розпилення (без росту кристалів); 

• покращене проникнення, адгезія та тривале поглинання; 

• хороша стійкість до дощу та УФ-випромінювання; 

• безпечний для культур, людини та довкілля. 

Діюча речовина Ревісол® транспортується у рослині за допомогою води, проникаючи аж до кінчика листка, та захищає необроблені її частини. Унікальні властивості Ревісол® забезпечують швидке поглинання діючої речовини та потужний лікувальний ефект у захисті від грибних хвороб рослин. 

Відмінна властивість Ревісол® — створення запасів діючої речовини у листку, які при подальшому вивільненні допомагають подовжити захисну дію. 

ЯК ДІЄ РЕВІСОЛ® 

• Ревісол® інгібує С14-деметилазу, вироблення ергостеролу припиняється, що призводить до руйнування клітинної мембрани патогену і, як наслідок, грибок гине. 

• Грибок інгібується на поверхні та всередині рослини під час проростання, проникнення в рослину та росту міцелію: профілактика та лікування.  

Ревіона® забезпечує надійний контроль захворювань за будь-яких температурних умов.  

• Польові випробування за температури 3–31°C на дату застосування підтверджують надійну ефективність препарату Ревіона® 

• Застосування є ефективним, коли будь-які інфекції прогнозуються у фруктових садах. 

• Температура не є обмежувальним фактором для позиціонування препарату Ревіона® 

• Ревіона® демонструє хорошу стійкість до дощу в умовах сильної зливи та помірного дощу. 

• Ревіона® добре захищена від ультрафіолетового випромінювання. 

Фунгіцид на основі триазолу із широким спектром дії та безпечний для довкілля. 

Період очікування для картоплі, томатів, цибулі — 7 днів; для яблук, груш, черешні, слив та винограду — 14 днів. Препарат безпечний для бджіл і запилювачів, корисних комах і птахів. 

ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ: 

Системний препарат для захисту багатьох культур від комплексу хвороб із лікувальним ефектом. Препарат діє в широкому діапазоні температур. Препарат стійкий до дощу та має довготривалу дію. 

Має широке вікно та оптимальний термін застосування. Після застосування препарат Ревіона® швидко поглинається листком та рівномірно розподіляється. Завдяки унікальним хімічним властивостям препарат перешкоджає появі резистентності. 

Регламент застосування

Воєводін В. В., експерт компанії BASF, кандидатс.-г. наук

Джерело:
Садівництво по-українськи
Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ