Овочі-Ягоди-Сад

Композитна арматура – рішення, яке обирає агробізнес, — Vartis

Композитна арматура – рішення, яке обирає агробізнес, — Vartis

Дедалі більшої популярності в Україні набуває композитна арматура – це матеріал, який з’явився, як заміна металевій арматурі, але знайшов нове застосування в агробізнесі та сільському господарстві завдяки легкості в обробці матеріалу, легкій вазі, міцності, а також – ціні.

З неї виготовляють парники, теплиці, системи опор для рослин, стовпчики огорожі для тварин. Така арматура – це чудове рішення для фундаменту невеликих будівель.

Фахівці Національної мережі металоцентрів Вартіс фіксують зростання попиту на склопластикову арматуру в Україні з початком агросезону. В металоцентрах Вартіс по всій Україні завжди є великий вибір композитної арматури за хорошою ціною. Також відразу ви можете придбати необхідний метал, будівельні матеріали та супутні матеріали. Замовити матеріали у необхідній кількості ви можете онлайн через сайт Вартіс.

Композитна арматура дозволяє пришвидшити зведення необхідних конструкцій та зекономити кошти. А ще – цей матеріал корозійностійкий, тому служитиме вам довго (виробники називають цифру у 80 (!) років).

Найбільш поширене застосування склопластикової арматури у сільському господарстві – це опори для рослин. Міцний матеріал можна відразу ж забивати в землю і не гаяти часу на попереднє буріння грунту. Спіралеподібний профіль створює додаткову зручність при підв’язці, фіксуючи дріт чи хомут у потрібному місці.

Дуги композитної арматури успішно застосовуються для парників та теплиць. Такі парники швидко будуються і прибираються. Все та ж міцність і гнучкість дозволяють надавати арматурним лозинам напівкруглої форми, не боячись пошкодити їх і не докладаючи при цьому особливих зусиль. Конструкції з таких лозин легко можна переміщати з місця на місце і в разі необхідності з легкістю розібрати їх по закінченню сезону, а потім повторно застосувати.

Композитна арматура активно застосовується для створення пергол. Їх можна без особливих зусиль зібрати самостійно. Для того, щоб ще полегшити собі завдання, можна застосувати композитну армуючу сітку, яка вже є готовою перголою.

Склопластикову арматуру можна застосовувати для створення міцних садових огорож та грядок. Хочете дізнатися про матеріал більше? Звертайтеся у Вартіс, де вам зможуть надати якісну консультацію та допоможуть обрати матеріал під ваші потреби.

Чому вигідно купувати композитну арматуру у Vartis?

Ми пропонуємо якісну арматуру і ряд переваг для наших клієнтів:

• Хороша ціна

• Широкий асортимент

• Наявність на 43 складах по Україні

Замовлення по телефону

• Оперативна доставка і безперебійне постачання арматури на об’єкт.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ