Техніка

Крісло водiя забезпечує щонайменше половину комфорту під час виконання будь-яких польових робiт

Комфорт має значення

Крісло водiя забезпечує щонайменше половину комфорту під час виконання будь-яких польових робiт

AS 3520

Коли водiй протягом зміни практично не виходить із кабіни трактора, обприскувача або навантажувача, зручність сидіння починає суттєво впливати на безпеку та якість виконання робочих операцій. Безліч досліджень довели, що втома і дискомфорт є причиною помилок, що призводять до матеріальних втрат. Тому, якщо сидіння оператора зношується або з певних причин виходить із ладу, його варто замінити на якісніше. Зазвичай виробники сільгосптехніки у стандартній комплектації пропонують досить мінімалістичні варіанти сидінь зі стандартними регулюваннями. Більш пристойне — це опція, що потребує відчутної доплати.

Своєю чергою, інтернет-магазин www.granit-parts.eu пропонує значно цікавіший з усіх боків варіант — сидіння нового бренду PROBOSS. 

Асортимент PROBOSS містить сидіння для сільгосптехніки вищої якості за привабливою ціною. Бренд відзначає свій вихід на ринок трьома сидіннями початкового рівня, які стали доступними із січня цього року. Під девізом «Комфорт має значення» бренд PROBOSS пропонує альтернативу, привабливу як за якістю, так і ціною. Модельний ряд сидінь починається з трьох варіантів із пневматичною підвіскою, якими можна замінити як базові моделі, так і моделі високого класу. 

AS 2480

Компанія висуває високі вимоги до співвідношення ціни та якості сидінь, а також до ергономіки й функціональності. Це дало змогу запропонувати сидіння різного дизайну й цінового діапазону, що відповідають останньому слову техніки й можуть бути обрані відповідно до індивідуальних вимог водія та машини. До пропозиції входять моделі AS 1480 і AS 2480 з шириною оббивки 48 см кожна і AS 3520 — завширшки 52 см. Їх об’єднує низькочастотна пневмопідвіска й великі ролики, що забезпечують безперебійну роботу системи підвіски. Моделі хоч і різняться оснащенням, але всі їх компоненти належать до преміумкласу. Це продукція відомих німецьких і європейських виробників, яка гарантує високі стандарти якості й неперевершену функціональність.

AS 1480

Усі сидіння PROBOSS оснащено низькочастотною пневматичною підвіскою, що встановлюють тiльки на преміальні моделі. Ця пневматична підвіска знижує шкідливі вібрації, запобігає розгойдуванню сидіння під час роботи в полі й, таким чином, забезпечує максимальний комфорт під час роботи. Завдяки збільшеним підшипникам сидіння PROBOSS гарантують надзвичайно плавний хід підвіски та унікальну надійність. Ролики в сидіннях, нечутливі до пилу і бруду, мають значно довший строк експлуатації, ніж в аналогічних сидіннях, представлених на ринку. 

Незважаючи на надзвичайно компактну габаритну висоту й особливо низьку індексну точку сидіння (SIP), усі сидіння мають відмінний рівень віброзахисту. Ергономічне сидіння й спинка, а також обшивка, оснащена повітряними каналами для вентиляції, гарантують оптимальний комфорт за тривалого використання. Вбудована поперекова опора підтримує поперековий відділ хребта й запобігає появі професійних захворювань. Неповторний дизайн із продуманими деталями та якісна й міцна тканинна оббивки німецького виробництва прикрасять будь-яку кабіну. Залежно від моделі пропонуються різні варіанти додаткового обладнання: регульовані підлокітники, подовження спинки або ширше сидіння. Поворот на 20° вправо/вліво дозволяє індивідуально адаптуватися до потреб водія. 

Сидіння, що відповідають найвищим стандартам якості, розробили експерти й компетентні партнери галузі. Високоякісні матеріали з Німеччини та технічні компоненти від провідних світових виробників забезпечують максимальний комфорт. Перші сидіння PROBOSS поставив в Україну один із дилерів у західному регіоні — ТзОВ «Євротехіннов-ЕТІ» із Любешова. 

Слід додати, що нові сидіння PROBOSS придатні для сільськогосподарської техніки малого і середнього класу. У найближчі місяці буде поступово розширюватись асортимент додатковими моделями преміумкласу, які пропонуватимуться тільки через наших спеціалізованих дилерів. 

Довідка  

ТзОВ «Євротехіннов-ЕТІ», що є дилером GRANIT Parts, завжди цікавиться новими пропозиціями, й так сталося, що в найкоротший час після появи нових сидінь серед пропозицій постачальника їх вдалося запропонувати українському покупцю. Той замовив сидіння PROBOSS Seat AS2480 для заміни старих на тракторі John Deere й був повністю задоволений придбанням. За словами покупця, сидіння візуально і на дотик відповідає найкращим світовим брендам. Якість пластику та матеріалу обшивки приємно вразила. Про результати експлуатації новинки можна буде отримати інформацію ближче до кінця сезону. А поки що дилер пропонує сидіння PROBOSS Seat AS2480 з власного складу в Україні, вони вже сьогодні доступні до замовлення.  

Владислав Олійник 

журнал The Ukrainian Farmer, березень 2021 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі The Ukrainian Farmer та інтернетсторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/ належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону УкраїниПро авторське право та суміжні права”.
Використання
інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ