Агрономія

Загущення квасолі спричиняє її вилягання і передчасне пожовтіння

Загущення квасолі спричиняє її вилягання і передчасне пожовтіння

Надмірне загущення квасолі призводить до її вилягання, передчасного пожовтіння й опадання листків, погіршення співвідношення між основною та побічною продукцією.

Також неефективно використовується світло, волога, поживні речовини ґрунту й добрив, знижується симбіотична фіксація атмосферного азоту.

Дослідження, проведені в Буковинській державній сільськогосподарській дослідній станції, показали, що вища врожайність квасолі сортів Надія та Буковинка формується на посівах за широкорядного способу сівби з міжряддями 45 см за норми висіву 450 тис. схожих насінин/га.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!