У поліетиленовій тарі цукрова кукурудза може зберігатись до 45 діб
Зберігання качанів цукрової кукурудзи у поліетиленовій тарі подовжує термін їх зберігання до 34-45 діб.
Крім цього, це сприяє значному зниженню її втрат ваги, що відбувається за рахунок зниження інтенсивності дихання і випаровування води.
Дослідження показали, що щодобові втрати ваги кукурудзи становлять 8,5-20,7 разів менше, ніж за умови зберігання в картонних ящиках.
Модифіковане газове середовище гальмує процес дозрівання кукурудзи, про що свідчить незначне зростання вмісту сухої речовини зерняток та органолептичні показники відварених качанів наприкінці зберігання.
Надто тонка (20 мкм) та надто товста (90 мкм) плівки поступаються плівкам товщиною 40 і 70 мкм.
Додати коментар