Агрономія

Тернопільщина виробила 220 тис. тонн цукру

Поділитись:
Тернопільщина виробила 220 тис. тонн цукру

Цукрові заводи Тернопільської області завершують виробничий сезон 2018 року.

На чотирьох виробництвах компанії «Радехів-цукор», зокрема в Чорткові, Хоросткові, Збаражі й Козовій, вироблено 220 тис. тонн цукру, пише gazeta1.com.

Переробний сезон уже завершили Збаразький і Козівський заводи.

Загалом цукрові заводи Тернопільщини цього року переробли понад 1,75 тис. тонн цукрових буряків, урожай яких у області склав 1,57 тис. тонн.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями