Агрономія

Споживання традиційних овочевих культур в Україні скорочується

Поділитись:
Споживання традиційних овочевих культур в Україні скорочується

В Україні ринок споживання традиційних овочевих культур поступово зменшується.

Про це журналу «Плантатор» розповіла головний спеціаліст науково-виробничої фірми «Тирас» Галина Митник.

За її словами, наразі перспективним для українських аграріїв є вирощування «зелених» культур, зокрема, салату, руколи, кропу та кінзи.

«Фермеру це на краще, адже зелень легко вирощувати, за сезон можна мати два-три врожаї», – зазначила спеціаліст.

Галина Митник підкреслила, що наразі в Україні збільшується споживання капусти броколі, селери, солодкої кукурудзи.Також збільшується споживання перців.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями