Половина виробленого в Україні цукру – першої категорії
У 2018 році Україна виробила 1,82 млн тонн цукру, з яких 49,2% – цукор першої категорії.
Про це повідомила заступник голови асоціації «Укрцукор» Руслана Бутило на конференції Sugar World-2019.
До прикладу, позаторік цей показник склав 46,7%, у 2016 році – 30,6%, а в 2015 році – 23,5%.
Лідером із виробництва цукру першої категорії в 2018 році стала продовольча компанія «Поділля», яка виробила 171 тис. тонн цукру, з яких 98,3 тис. тонн – першої категорії.
На другому місці – Чортківське виробництво «Радехівського цукру» – 86,3 тис. тонн із загальних 88,01 тис. тонн, на третьому – продовольча компанія «Зоря Поділля» – 78,5 тис. тонн із 120,8 тис. тонн.
Додати коментар