Агромаркет

Виробництво цукру в Індії скоротилося на 20%

Виробництво цукру в Індії станом на середину квітня зменшилося на 20% – до 24,7 млн тонн. Поточний сезон наближається до кінця.

Про це повідомляє НАЦУ «Укрцукор» з посиланням на Business Today

Як зазначається, у листопаді виробництво цукру в країні зменшилося на 64%, оскільки несезонні дощі та повені пошкодили урожай у південних та західних регіонах країни. Тоді Асоціація виробників цукру Індії прогнозувала скорочення виробництва на 21,6%, що було найбільшим падінням за останні десять років.

Станом на 15 квітня лише 129 цукрових заводів працювали, порівняно із 172 заводами роком раніше. Галузь, яка є однією з найважливіших промисловостей країни, не відчула впливу поширення пандемії коронавірусу. 

В Уттар-Прадеші, найбільшому цукровиробничому штаті Індії, заводи виробили 10,825 млн тонн цукру, в порівнянні з 10,555 млн тонн минулого сезону. Із 119 заводів переробку продовжували 98 заводів, порівняно зі 103 заводами минулого року.

У Махараштрі виробництво цукру склало 6,012 млн тонн, порівняно з 10,671 млн тонн роком раніше. Близько 136 млинів уже завершили роботи, і лише 10 цукрових заводів продовжують працювати. У Карнатаці 63 цукрові заводи завершили переробку тростини та виробили 3,382 млн тонн цукру.

Нагадаємо, згідно з прогнозом, виробництво цукру в ЄС у поточному сезоні скоротиться більш ніж на 400 тис. тонн. Крім того, раніше повідомлялося, що світові ціни на цукор можуть піти вгору через істотне скорочення його виробництва в Індії – країні, що є найбільшим у світі виробником цієї продукції.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!