ВІЛІЯ-ПРОДУКТ вітамінізуватиме борошно
У співпраці з Програмою USAID АГРО, у межах Ініціативи AGRI-Україна, «ВІЛІЯ-ПРОДУКТ» отримають обладнання для вітамінізації борошна на новому млині та встановлять нову фасувальну лінію.
Про це повідомляє пресслужба Програми.
За допомогою новітнього приладу-аналізатору, наданого Програмою USAID АГРО, фахівці компанії зможуть за лічені секунди провести повний аналіз борошна та визначити низку показників.
Фортифікація (вітамінізація) борошна мікронутрієнтами вже давно стала звичною практикою у близько 80 країнах світу. Виробники додають вітаміни та мікроелементи у борошно для покращення його поживних характеристик, що має позитивний ефект на здоров’я людей. Програма USAID АГРО співфінансує чотири проєкти з вітамінізації борошна, що в умовах ускладненого експорту дозволить зробити українську продукцію більш конкурентною та затребуваною на нових міжнародних ринках, розширити асортимент та збільшити обсяги переробки.
Нагадаємо, USAID співфінансує 11 проєктів з вітамінізації борошна.