УПІ-АГРО завершила сезон цукроваріння
Група УПІ-АГРО завершила сезон цукроваріння-2024.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
6 січня 2025 року Гайсинський та Крижопільський цукрові заводи переробили останні тонни сировини з власних та партнерських полів, загальні посівні площі яких складали 45 249 га, у тому числі власних – 22 029 га.
Загалом протягом цього виробничого сезону заводи групи УПІ-АГРО переробили 1 млн 777 тис. 767 тонн цукрових буряків із виходом цукру 255 тис. 573 тонни.
Гайсинським цукровим заводом виведено на зберігання 49 тис. 93 тонни сиропу, з якого навесні планується виготовити 26 тис. 497 тонн цукру.
Виробничий сезон-2024 в УПІ-АГРО завершено в оптимальні терміни – його тривалість завдяки поєднанню результативності, ефективності та якості виробничих процесів склала 118 діб.
Нагадаємо, на Вінниччині завершили сезон цукроваріння.