На Гайсинському заводі розпочали виробництво цукру з сиропу

В «Укрпромінвест-Агро» (УПІ-АГРО), на потужностях Гайсинського цукрового заводу, розпочали виробництво цукру із сиропу, виведеного на зберігання під час виробничого сезону 2024 року.
Про це повідомляє пресслужба УПІ-АГРО.
В компанії повідомили, що Гайсинський цукровий завод – перший в Україні, де впроваджено технологічну схему переробки цукрового сиропу.
«Сезон сиропного виробництва цьогоріч триватиме 37 днів. Протягом цього часу із 48 тис. тонн сиропу в УПІ-АГРО планують виготовити 26 тис. тонн цукру», – констатують в «Укрпромінвест-Агро».
Наразі перероблено понад 7 тис. тонн цукрового сиропу.
Нагадаємо, виробництво сиропу мінімізує витрати на зберігання й переробку цукрових буряків.