Агромаркет

Кожен четвертий кілограм українського цукру виробляють на Вінниччині

Кожен четвертий кілограм українського цукру виробляють на Вінниччині

5 цукрових заводів на Вінниччині завершили виробничий сезон, під час якого було виготовлено 360 тисяч тонн цукру.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Зокрема, 2,4 млн. тонн цукросировини переробили для виробництва 360,1 тис. тонн цукру.

Це майже стільки, як і минулого сезону – 363,5 тис. тонн цукру.

70% цукру виробли два цукрових заводи – Крижопільський та Гайсинський.

Область утримує лідируючі позиції з виробництва цукру протягом всіх років незалежності.

«Кожен четвертий кілограм цукру в Україні виробляють саме у нас – на Вінниччині», – констатує Сергій Борзов.

Нагадаємо, «Старокостянтинівцукор» завершив сезон цукроваріння.