La Comarca Meats планує побудувати великий м’ясопереробний завод
Компанія La Comarca Meats (Іспанія) оголосила про намір про намір побудувати в регіоні Мурсія м’ясопереробний завод продуктивністю до 16 тис. свиней на день.
Про це пише euromeatnews.
Крім того, компанія запросила екологічний дозвіл на розширення наявного забійного цеху.
Нещодавно La Comarca Meats разом із Grupo Alimentario de Lorca, Ingelor і Labor Alimentaria об’єднали зусилля для створення м’ясного холдингу під назвою LCFG (La Comarca Food Group). Він функціонуватиме як мультибрендова корпоративна група, орієнтована на розширення бізнесу в національному і міжнародному м’ясному секторі.
Найближчим часом холдинг планує створити нові компанії, що спеціалізуються в інших галузях харчової промисловості, які надаватимуть послуги і холдинговим компаніям, і всьому сектору м’ясопереробки та харчових продуктів.
Як повідомлялося, британська біотехнологічна компанія Deep Branch отримала від 2,5 млн євро для розширення виробництва.