Техніка

Zetor представив оновлений трактор Crystal HD

Чеська компанія Zetor представила модернізовану модель трактора Crystal HD з більш комфортною та безпечною кабіною, економічним та екологічним двигуном.

Про це повідомляє Agroportal24h.

Кабіна трактора отримала найбільше нововведень. Нова модель має дах, розроблений італійським дизайнерською компанією Pininfarina, завдяки прорізу оператор отримує кращий огляд навантажувача. Крім того, він вже відповідає стандарту безпеки FOPS (Falling Object Protection Structure).

Трактор також оснащений новим контролером для управління робочими фарами та маяками. Робочі фари автоматично включаються відповідно до напрямку руху або функції пам’яті. Машина має світлодіодний пакет з 4 ліхтарями на даху та 2 видошукачами, які можна розширити за допомогою інших 4 світлодіодних ліхтарів на даху.

Трактор може похвалитися абсолютно новою системою кондиціонування та опалення.

Модернізована машина оснащена економічним 6-циліндровим двигуном Deutz TCD 6.1. L6 з максимальною потужністю 171 к.с. Двигун відповідає найновішим стандартам викидів Stage V.

Звичайно, трактор також має передню вісь підвіски, багатофункціональну праву панель з електронно керованими гідравлічними секціями, триточковий навісний пристрій з максимальною силою підйому 85 кН та трансмісію ECO 40, що дозволяє працювати з максимальною швидкістю 40 км / год при економічних 1750 об/хв.

Читайте також: Трактори Zetor випробовують у морозильній камері