Техніка

Lamborghini запустила нову серію тракторів Sprint

Компанія Lamborghini презентувала нову серію компактних тракторів Sprint потужністю 51 та 59 к.с. у двох варіантах компоновки: відкритий та з комфортною кабіною.

Про це повідомляє Agrarheute.

Трактор комплектується 4-циліндровим двигуном 2,2 л та електронно керованою системою впорскування Common Rail,який відповідає стандарту викидів Stage V. Двигун має потужність 51 к.с. і 59 к.с. при 2600 об./хв для Sprint 50 та Sprint 60, відповідно. Максимальний крутний момент близько 145 та 170 Нм забезпечує 1600 об./хв. 

Трактор доступний у «відкритій» версії або з просторою кабіною всебічним оглядом. Модель Sprint 50 доступна у спеціальній версії з 20-дюймовими задніми шинами. Ця модель була розроблена для роботи в тісних приміщеннях або під кронами рослин.

Для кожного напрямку руху передбачено 12 передач, які можна додатково розширити до 16 + 16. Завдяки можливості блокування обох диференціалів на 100% одним натисканням кнопки, моделі Sprint забезпечують тягу навіть у складних умовах.

Задній карданний вал забезпечує 540 об./хв. Він може бути модернізований до версії 540 ECO з забезпеченням 1000 об./хв. Трактор опційно може комплектуватися й переднім карданним валом з 1000 об./хв та електрогідравлічним зчепленням тощо.

Трактори Sprint оснащені гідравлічним насосом (30 л/хв) для підйомника з потужністю 1200 кг та для гідравлічних з’єднань, які в повному варіанті включають шість задніх траків, плюс два траки спереду та два в області проміжних осей. Інший насос (15 л/хв) призначений для гідравлічного рульового управління і забезпечує оптимальну маневреність навіть при низькій швидкості та великих навантаженнях.

Читайте також:John Deere оновив малопотужні трактори