КЕМЗ анонсував новий сульфітатор для різаної плодоовочевої сировини
Каховський експериментальний механічний завод (КЕМЗ) завершує проектні роботи з розробки конструкторської документації машини для сульфітації подрібненої плодоовочевої сировини.
Представити новинку у металі планується в липні 2020 року, повідомляється на сайті підприємства.
Сульфітатор призначений для оброблення подрібнених (розрізаних) овочів і плодів і фруктів та/або напівфабрикатів із них аскорбіновою, лимонною кислотою для знищення цвілевих, оцтово-молочнокислих і дріжджових бактерій, а також для збереження природного кольору плодоовочевої сировини.
Концентрація розчину в сульфітаторі підтримуватиметься автоматичним способом – за допомогою налаштованої порціонної подачі і змішування кристалічного порошку лимонної чи аскорбінової кислоти з питною водою.
Розрахункова продуктивність нового обладнання заявлена в межах 500-1000 кг/год залежно від виду сировини.
Додати коментар