Тваринництво

У 2019 році виробництво замороженої морської риби зросло на 19%

У 2019 році виробництво замороженої морської риби зросло на 19%

Протягом 2019 року в Україні було вироблено 10,3 тис. тонн морської замороженої нерозібраної риби – на 19% більше, ніж у 2018 році.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Крім того, зросло виробництва рибної продукції за іншими позиціями:

– філе рибне заморожене – 293 тонни (+7% до показника 2018 року);

– м’ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш; крім філе), заморожене – 197 тонн (+30%);

– філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або не перероблене на фарш), свіжі чи охолоджені – 3,5 тис. тонн (+35%);

– оселедці солоні – 3,5 тис. тонн (+1,9%);

Виробництво ікри інших риб у 2019 році скоротилося до 3,6 тис. тонн (-6,3% проти показника 2018 року).

Дещо менше торік було вироблено сушеної та в’яленої риби – 3,8 тис. тонн (-1,2%) та солоної риби (крім оселедців) – 2,1 тис. тонн (-0,8%).

Нагадаємо, у 2019 році промисловий вилов риби в Україні зріс на 2,2%.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!