Техніка

Fendt 1000 Vario отримав нові опції

Дистанційно регульовані дзеркала заднього виду з підігрівом, додатковий ключ від дверей, капота, бака, гарна аудіосистема та система гучного зв’язку тепер доступні як опція для тракторів серії 1000 Vario.

Про це повідомляє Profi.co.uk.

«Телескопічні дзеркала, керовані через термінал, розроблені для того, щоб водіям було добре бачити навіть трактор, підключений до найбільшого обладнання. Позиційні ліхтарі прикріплені до кожуха дзеркала для кращого видимості в дорожньому русі», – зауважує видання.

Для захисту від крадіжок трактора чи палива та несанкціонованого доступу до двигуна пропонується новий додатковий кодований ключ для дверей, замку запалювання, капота та дизельного бака.

Читайте також: Massey Ferguson показав нове покоління популярних тракторів

Опціонально 1000 Vario тепер постачається з додатковим інформаційно-розважальним пакетом та звуковою системою 4.1, включаючи сабвуфери. Комплект інформаційно-розважальних програм включає в себе систему гучного зв’язку з вісьмома мікрофонами, встановленими в люк.

Аудіоцентр має управління з терміналу, може приймати радіо у AM/FM діапазоні, цифрові канали та відтворювати зовнішні джерела звуку через Bluetooth, USB або AUX.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!