«Овостар Юніон» за три квартали на 3% скоротив виробництво сухих яєчних продуктів
Агропромислова група компаній «Овостар Юніон» за дев’ять місяців 2019 року переробила 432 млн яєць, що на 8% більше порівняно з аналогічним періодом 2018 року.
Про це повідомили у компанії.
Обсяг виробництва сухих яєчних продуктів скоротився на 3% проти січня-вересня 2018 року – до 2,2 тис. тонн.
За дев’ять місяців цього року сухих яєчних продуктів було реалізовано на 20% менше, ніж за аналогічний період 2018 року – 1,7 тис. тонн. Із них 1,2 тис. тонн (71%) – на експорт, що 25% менше, ніж у січні-вересні минулого року.
Середня ціна реалізації сухих яєчних продуктів у доларовому еквіваленті за дев’ять місяців 2019 року знизилася на 10% порівняно з таким самим періодом минулого року – до $4,4/кг.
Нагадаємо, що «Овостар Юніон» за дев’ять місяців виробив на 1% менше яєць проти аналогічного періоду 2018 року.
Додати коментар