Техніка

Трактор Belarus з газодизельним двигуном економить 40 грн/год

У перших в Україні випробуваннях, які провела група компаній « АІС»  трактор Belarus 892 з газодизельною установкою при тій же потужності, що й дизельний, спожив дешевше пальне, зекономивши 40 грн/год.

Про це повідомляє прес-служба АІС.

У повідомленні йдеться, що випробування проводилися в полі, яке не оброблялося 10 років. Трактор агрегатувався з оборотним трикорпусним плугом, зубовою бороною і котками для мульчування. Режим експлуатації по черзі змінювали з дизельного на газодизельний.

Результати показали, що в обох випадках потужність трактора залишилася однаковою — 88 к.с. Витрата дизельного пального склала 18 л/год, газодизельного — 19 л/год (14 дизеля + 5 л газу).

«Таким чином, при поточній середній вартості дизеля 25 грн/л і газу 11 грн/л — економія складає 40 грн/год. При середній експлуатації трактора 8 год/день — окупність газобалонного обладнання складе орієнтовно 100 днів роботи. Після 100 днів роботи починається реальна економія на пальному без втрат в потужності і зі збереженням якості обробітку ґрунту», — говориться в  повідомленні.

Газобалонне обладнання було розроблено спеціально підібране для цієї моделі трактора.Біпаливний трактор Belarus 892 обіцяють показати на міжнародній агропромисловій виставці «Агроекспо 2019», у м. Кропивницький 25-28 вересня.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!