Тваринництво

У Краматорську відновить роботу м’ясопереробний завод

На Краматорському м’ясопереробному заводі, що був законсервований у 2012 році, розпочалися роботи з демонтажу старого обладнання й ремонту комунікацій. Очікується, що завод запрацює вже наступного року, повідомляє «Національний промисловий портал».

Як зазначається, на заводі буде створено близько 100 робочих місць.

За словами представника нового власника КМПЗ, у 1998-2008 році обладнання заводу вважалося високотехнологічним. Однак на сьогодні практичне використання старого обладнання неможливе. 

Йдеться не лише про лінії з обробки м’яса, а й холодильне аміачне обладнання. Тому наразі на КМПЗ проводиться повний демонтаж старого обладнання, вентиляційних систем, електроліній. Головне завдання на сьогодні – повністю очистити приміщення від металобрухту й підготувати їх до прийому нової техніки.

Довідка

КМПЗ почав працювати у 1950-му році. У 1997 році для заводу почався новий етап, коли АП «Шахта ім. О. Ф. Засядька» своїми інвестиціями вивела підприємство на сучасний рівень виробництва. Активна діяльність підприємства тривала до 2008 року, а у 2012 його було законсервовано.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!