Тваринництво

На Донеччині й Луганщині відкриють центри ветеринарного обслуговування

На Донеччині й Луганщині відкриють центри ветеринарного обслуговування

У 2019 році в Україні працюватимуть 10 центрів ветеринарного обслуговування.

Про це повідомив керівник розвитку департаменту ветеринарії Консультаційного центру Асоціації виробників молока (АВМ) Валерій Лотоцький.

До існуючих восьми центрів ветеринарного обслуговування, які обслуговують понад 70 господарств на Черкащині, Рівненщині, Хмельниччині, Полтавщині, Чернігівщині та у південному регіоні, почнуть повноцінно функціонувати ще два інноваційних центри ветеринарної підтримки – на Донеччині та Луганщині. «Офіційне відкриття заплановане на квітень», – уточнив Валерій Лотоцький.

Він зазначив, що у рамках програми аграрного і сільського розвитку, що фінансується Агентством США (USAID), Консультаційний центр АВМ у вересні 2018 року отримав грантову підтримку на розвиток центрів ветеринарного обслуговування в Східній Україні.

Цей проект дозволить розширити географію ветеринарної підтримки господарств у Луганській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.

Довідка

Центри ветеринарного обслуговування створені для  надання регулярного високопрофесійного практичного ветеринарного обслуговування ВРХ молочно-товарних господарств. Перший центр було відкрито у 2015 році на Черкащині.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!