У 2018 році виробництво рибної продукції зросло на 5,2%
У 2018 році в Україні вироблено 66,4 тис. тонн рибної продукції. Це на 5,2% (або 3,3 тис. тонн) більше, ніж у 2017 році.
Про це повідомили у Держрибагентстві.
Зокрема, найбільше було вироблено:
– продуктів готових і консервів із сардин, сардінели, кільки і шпротів, цілих чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 16,1 тис. тонн (96% до показника 2017 року);
– готових продуктів і консервів із риби, інших – 12,4 тис. тонн (117%);
– риби морської замороженої нерозібраної – 8,7 тис. тонн (90%);
– риби копченої – 4,7 тис. тонн (96%);
– риби сушеної і в’яленої – 3,9 тис. тонн (120%);
– готових продуктів і консервів із іншої риби, цілих чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 3,8 тис. тонн (88%);
– оселедців солоних – 3,4 тис. тонн (117%);
– ікри інших риб – 3,7 тис. тонн (123%).
– продуктів готових і консервів із оселедця, цілих чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2,9 тис. тонн (155%);
– філе рибного та іншого м’яса риби – 2,5 тис. тонн (93%);
– риби солоної, крім оселедців – 2,1 тис. тонн (110%);
– філе рибного в’яленого, солоного чи в розсолі (крім копченого) – 1,1 тис. тонн (131%);
– лосося тихоокеанського, атлантичного та дунайського копченого – 502 тонни (129%).
Додати коментар