Елеватор

«АВІС-Україна» планує виробляти сухі яєчні продукти

«АВІС-Україна» планує виробляти сухі яєчні продукти

ТОВ «АВІС-Україна», найбільший у Сумській області виробник курячого яйця, планує налагодити переробку курячих яєць на меланж та яєчний порошок.

Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів заступник директора «АВІС-Україна» Валерій Макаренко.

«Плануємо поставити через кілька років таку лінію, бо це вигідно, і в цьому є багато переваг, – зазначив він. – Такі продукти можна зберігати тривалий час поза холодильником (яєчний порошок), вони більш транспортабельні й разом із тим високопоживні, мають добру розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування тощо».

З погляду ветеринарії, в сухому порошку не розвиваються мікроорганізми через те, що вони гинуть упродовж сушіння яєчної маси та зберігання готового продукту, який має низьку вологість, додав Валерій Макаренко.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!