«Сі Мілк» вдвічі збільшить переробку ягід завдяки гранту від Проекту USAID
Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» надав грант ТОВ «Сі Мілк» (Житомирська область) на переоснащення лінії передпродажної підготовки ягід.
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці проекту.
Зазначається, що ця інвестиція дасть змогу вже у 2018 році вдвічі збільшити обсяги переробки продукції і розширити її асортимент.
Співфінансоване проектом обладнання дозволить дообладнати додатковий приймальний пункт та створити роздільні зони приймання й обробки конвенційної і органічної продукції.
Також збільшиться здатність приймання сировини з 15 до 30 тонн на добу, а обсяги переробки зростуть з 2 до 10 тонн на добу.
Крім того, додаткове обладнання дозволить доробляти сировину до необхідних якісних параметрів та із замороженого напівпродукту виготовляти продукцію І та ІІ класів, розширити її асортимент.
Очікується, що в рамках цього проекту щонайменше 250 малих і середніх агропідприємств (МСП) отримають допомогу у впровадженні міжнародних стандартів безпечності виробництва сировини, зокрема, GlobalG.A.P.
Загалом вплив проекту буде поширено на 25 МСП та 78 особистих селянських господарств Волинської, Вінницької, Житомирської, Київської, Рівненської, Львівської, Хмельницької та Тернопільської областей, підкреслюється у повідомленні.
Довідка
ТОВ «Сі Мілк» зареєстроване у 2008 році. Раніше завод виготовляв молочні продукти, а три роки тому зі зміною власника перепрофілювався на замороження ягідної продукції.
Додати коментар