Молоко, яке надходить на переробку, має бути ґатунку екстра, ‒ думка
В Україні повинні взяти за правило, що молоко, яке надходить на переробку, має бути ґатунку екстра. Напрям, у якому треба рухатися, ‒ це великотоварне виробництво.
У цьому переконаний виконавчий директор ДП «ДеЛаваль» Олег Красноруцький, пише журнал The Ukrainian Farmer.
«Чи можливо якісно організувати процес збирання молока від населення? Ні, неможливо, ‒ вважає він. ‒ Про якість сировини у цьому разі говорити не доведеться, про економічну ефективність ‒ також».
Якщо ми хочемо торгувати за кордоном, то повинні мати продукт найвищої світової якості, підкреслив Олег Красноруцький. «І наші сільгосппідприємства стрімко й цілеспрямовано рухаються у цьому напрямку. На деяких із них встановлено сучасне обладнання, якому немає аналогів і у Європі. Це такі, як «Промінь», «Українська молочна компанія», «Стєпной», «Терезине», ПСП «Україна», «Єкатеринославський». Цими господарствами сьогодні можна пишатися», ‒ зазначив він.
Додати коментар