Тернопільський м’ясокомбінат за кілька місяців вийде на реальне виробництво
Тернопільський м’ясокомбінат планує вийти на реальне виробництво ковбасних виробів навесні 2017 року.
Про це розповів у інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer Іван Чайківський, засновник і генеральний директор корпорації «Агропродсервіс», якій належить підприємство.
«Ми придбали занедбаний Тернопільський м’ясокомбінат і проводимо його поступову реконструкцію. На якесь більш-менш реальне виробництво ковбасних виробів ми вийдемо перед Великоднем (16 квітня. ‒ Ред.), ‒ пояснив він. ‒ А сьогодні поки що потрібно докупити багато обладнання. Цей м’ясокомбінат 10 років простоював, тож багато всього там було розкрадено, розібрано, практично самі руїни лишилися».
За словами Івана Чайківського, річна потужність м’ясокомбінату планується на рівні 100 тис. тонн м’ясо-ковбасних виробів. «Завантажувати підприємство збираємося або своїм м’ясом, або докуповуватимемо на внутрішньому ринку в інших виробників свинини чи курятини», ‒ сказав він.
Поки що на підприємстві виробляється близько 10 тонн готової м’ясо-ковбасної продукції на тиждень.
Основний ринок збуту, як зазначив Іван Чайківський, — Тернопільська область. «Зовсім небагато йде на Хмельниччину, Вінниччину тощо. Потихеньку починаємо йти по інших регіонах», ‒ додав він.
Додати коментар