Тернопільський м’ясокомбінат виготовлятиме м’ясні паштети за оригінальними рецептами
У цеху консервації Тернопільського м’ясокомбінату, поряд із виготовленням м’ясних консервів, додатково осовоїли виробництво паштетів трьох найменувань, повідомили у компанії «Агропродсервіс».
«Ми вирішили розширити лінійку м’ясної продукції, передусім, консервованої, бо на неї є стабільний і зростаючий попит, який має пояснення. Консервація Тернопільського м’ясокомбінату відзначається високою якістю, адже виготовляється з дієтичного пісного м’яса свиней данської породи «ландрас», ‒ зазначив директор підприємства Віктор Малюта.
Паштети виробляють за оригінальними рецептами, наголошує технолог Тернопільського м’ясокомбінату Люба Козицька. «Печінковий паштет» виготовляють із свинячої печінки, напівжирного м’яса та м’яса свинячих голів із використанням пасерованої цибулі. Пікантний смак йому додають натуральні спеції за особливим співвідношенням.
Паштет «Празький» виготовлятимуть за рецептами масарів часів Австро-Угорщини, які до своїх кулінарних шедеврів додавали бланшировану моркву. У тодішні часи празькі паштети з Тернополя експортували до багатьох країн Європи.
Не менш популярним був і «Домашній паштет» галицької масарної традиції 20-30-х років у Львові та братів Майків з Тернополя. Він невдовзі знайде свою прописку і на нашому м’ясокомбінаті.
Своєрідною родзинкою в асортименті Тернопільського м’ясокомбінату стануть «Шкварки по домашньому» у скляних банках та смалець без жодних добавок. Останні наукові розробки доводять, що тваринні жири корисніші для людини, ніж рослинного походження.
Нагадаємо, корпорація «Агропродсервіс» викупила і відновила роботу Тернопільського м’ясокомбінату. Найближчим часом запрацює і мережа фірмових магазинів «Студія м’яса».
Додати коментар