The Ukrainian Farmer та AGP Media Conferences провели конференцію "Кукурудза та соняшник"

Поділитись:

16 лютого, 2012 року журнал The Ukrainian Farmer та AGP Media Conferences провели практичну конференцію “Кукурудза та соняшник”. 
Ажіотаж навколо весняної посівної компанії розпочався вже тоді, коли стало зрозуміло, що не менше 30% посівів озимих доведеться пересівати. Тому конференція “Кукурудза та соняшник”, проведена AGP-Media та журналом The Ukrainian Farmer 16 лютого, була вельми доречною. Адже саме ці культури, що називається, робитимуть погоду в ярому клині. Кукурудза вже кілька років поспіль є лідером як за рентабельністю, так і за темпами збільшення врожаїв серед зернових культур, а соняшник міцно тримає передові позиції серед олійних, забезпечуючи Україні першість на світовому ринку соняшникової олії. Тому, зважаючи на невтішні прогнози щодо продуктивності озимих, наші аграрії добросовісно готуються взяти реванш з ярими культурами.
Конференція “Кукурудза та соняшник” зібрала майже 120 учасників, з-поміж яких були в основному директори, керівники агрономічних служб господарств, представники компаній-постачальників, науковці. Ексклюзивним партнером конференції виступила компанія «Рост Агро», офіційним партнером з серекції – компанія «Маїс», офіційним партнером з насінництва – компанія «Монсанто», офіційним партнером з техніки – компанія «Ведерстад».
Програма конференції складалася з виступів як теоретико-прогностичного характеру, так і суто практичних, що містили конкретні рекомендації аграріям. 
Особливо хотілося б відзначити доповіді таких учасників: «Досвід використання гібридів кукурудзи української селекції» (Максим Бернацький, «Рост Агро»), «Глобальні пріоритети в селекції кукурудзи (Ігор Комнатний, «Монсанто Україна»), «Селекція кукурудзи на адаптивність до умов вирощування в різних ґрунтово-кліматичних зонах України» (Віктор Борисов, «Маїс»), «Сучасні швидкісні сівалки для висіву соняшнику та кукурудзи» (Валерій Кремсал, «Ведерстад»).
Редакція журналу The Ukrainian Farmer висловлює вдячність всім учасникам конференції за проявлену активну позицію в обговоренні складних економічних та технологічних питань у переддень нового аграрного сезону, бажає високих врожаїв і великого задоволення від праці!

Поділитись: