Сливу сорту Октобер Сан їдять ножем та виделкою
Cорт пізньої диплоїдної сливи Октобер Сан, який має дуже гарні колір, смакові якості, щільність та лежкість, ріжуть на частини ножем, щоб з’їсти.
Про це у своїй статті для журналу «Садівництво по-українськи» написав Іван Ярмолюк, власник фермерського господарства «Відродження» (Дніпропетровська область).
«Ми його ріжемо на тарілці, як відбивну, ножем і виделкою, – розповів виробник. – У сорта дуже добра лежкість, як і у іншого сорту Анджелено».
Він також додав, що сорт абрикоси Голдріч має рівень товарності, який дозволяє успішно продати цей продукт як посередникам, так і рітейлерам.
«Продукт може бути соковитим і смачним, проте, якщо він певний час не лежить на полиці супермаркету, на ньому не заробить ні виробничник, ні продавець. Та й у бізнесі товар спочатку має радувати око», – підкреслив Іван Ярмолюк.
За словами експерта, сорт Голдріч відповідає всім сучасним вимогам промислових садів, насамперед, своїми смаковими якостями, щільністю, транспортабельністю та лежкістю.
Читайте також: Фермер назвав переваги сливи, альтернативної угорці