Тваринництво

Форум «Poultry Farming»: про можливості й напрями розвитку вітчизняного птахівництва

Форум «Poultry Farming»: про можливості й напрями розвитку вітчизняного птахівництва

Уже за тиждень, 30-31 жовтня, у Львові на Міжнародний практичний форум «Poultry Farming: бройлер/несучка/індики» зберуться дотичні до промислового птахівництва. Традиційно захід фіксує координати, в яких зараз перебуває вітчизняна галузь, окреслює горизонти розвитку ‒ в умовах війни ‒ на осяжний період, а також дискутує зі спірних і актуальних питань.

Серед спікерів форуму ‒ найкращі вітчизняні й закордонні фахівці з птахівництва, представники успішних птахофабрик, незалежні експерти.

Так, співзасновник компанії «Пан Курчак» Сергій Горлач готує доповідь щодо розвитку птахівництва.

Його доповнить колега з іншого крила птахівничої галузі ‒ директор департаменту з виробництва «Ясенсвіт» Сергій Щербина, з фокусом на нових напрямах розвитку.

Про конкурентоспроможність індиківництва, перспективи розвитку та ситуацію на світовому ринку роповість Торстен Мальштедт, керівник відділу маркетингу, експорту й внутрішніх продажів Moorgut Kartzfehn Turkey Breeder GmbH (Німеччина).

Буде в полі зору й надважливе питання сьогодення ‒ енергозбереження. Спеціаліст із птахівництва Андрій Сергєєв розгляне можливості для заощадження електроенергії у виробництві бройлерів.

Програма форуму насправді ширша і враховує коло інтересів також технологів і ветлікарів птахопідприємств. Обирайте найцікавіші теми та реєструйтеся!

Протягом двох днів майданчик Міжнародного практичного форуму Poultry Farming забезпечить відвідувачам ідеальні умови для успішного обміну досвідом, спілкування та професійних дискусій.