Овочі-Ягоди-Сад

Форум «ІНТЕНСИВНЕ ОВОЧІВНИЦТВО» у Львові висвітить головні питання овочевої галузі

Форум «ІНТЕНСИВНЕ ОВОЧІВНИЦТВО» у Львові висвітить головні питання овочевої галузі

21 листопада 2024 року у Львові відбудеться Міжнародний практичний форум «ІНТЕНСИВНЕ ОВОЧІВНИЦТВО: відкритий ґрунт».

Керівники та агрономи овочівницьких господарств і підрозділів поділяться своїм досвідом вирощування овочів у відкритому ґрунті, нюансами роботи в українських реаліях та умовах різкої зміни клімату. Незалежні консультанти розкажуть про ринкові тенденції, поділяться найкращими закордонними практиками, науковими дослідженнями, агротехнологічними розробками.

Організатори форуму — журнал «Садівництво по-українськи» та портал AgroTimes.ua.

«На третій рік повномасштабної війни овочева галузь проробила величезну роботу: релокувала й диверсифікувала вирощування овочів із тимчасово окупованих Лівобережжя Херсонщини та Запоріжжя на всю територію України. Ринки, нехай не повністю й не в усіх товарних позиціях, але насичено овочевою продукцією, — зазначають організатори. — Проте є вільні товарні ніші, і є гостра потреба підвищувати якість продукції.

Яку подальшу стратегію й тактику обрати бізнесу — відповіді на ці запитання допоможуть знайти провідні українські та закордонні фахівці й колеги-практики.

Представники найкращих овочівницьких господарств розкажуть про свій досвід ефективного виробництва, вдалі рішення та цікаві інновації. А також застережуть від помилок. Незалежні консультанти галузі викладуть величезний масив інформації, візьмуть участь у гострих дискусіях, поділяться технологічними новинками та найновішими науковими розробками. Спілкування в кулуарах і невимушена атмосфера органічно доповнять публічні виступи».

Робота форуму сфокусується на таких напрямах:

  • найсвіжіша професійна аналітика ринку овочів відкритого ґрунту;
  • найцікавіші рішення сезону для отримання високоякісної овочевої продукції в умовах змін клімату;
  • новітні технології захисту й живлення овочевих плантацій;
  • головні тренди в селекції перспективних гібридів і сортів овочів;
  • оптимізація виробництва в умовах подорожчання ресурсів;
  • стратегічні рішення для овочевого бізнесу — вибір культур і напрямів.

Організатори форуму запрошують до участі у форумі керівників господарств і підприємств, агрономів, фермерів, науковців і всіх зацікавлених представників овочівництва та тих, хто планує розпочати в них бізнес.