Овочі-Ягоди-Сад

Садівники України зберуться у Львові на форумі «ІНТЕНСИВНЕ САДІВНИЦТВО»

Садівники України зберуться у Львові на форумі «ІНТЕНСИВНЕ САДІВНИЦТВО»

20 листопада 2024 року у Львові відбудеться Міжнародний практичний форум «ІНТЕНСИВНЕ САДІВНИЦТВО: зерняткові й кісточкові». Передові садівники поділяться своїм досвідом ефективного виробництва, вдалими рішеннями та цікавими інноваціями. А незалежні консультанти галузі розкажуть про найновіші ринкові дослідженні, наукові розробки й технологічні новинки, візьмуть участь у дискусіях. Невимушена атмосфера та спілкування в кулуарах органічно доповнять виступи доповідачів.

Організовують форум журнал «Садівництво по-українськи» та портал AgroTimes.ua.

«Плодоовочевий ринок, як і сама галузь цього сезону, вперше з початку війни виходять на плато стабілізації. Що цьому сприяє, які технології працюють на якість, яку подальшу стратегію й тактику обрати бізнесу — всі ці питання розкриє масштабний професійний захід за участі провідних українських і закордонних фахівців. Представники найкращих садівничих господарств поділяться своїм досвідом ефективного виробництва, вдалими рішеннями та цікавими інноваціями. На вас чекає величезний масив інформації від незалежних консультантів галузі, гострі дискусії, технологічні новинки та найновіші наукові розробки. Спілкування в кулуарах і невимушена атмосфера будуть органічним доповненням доповідей», — зазначають організатори.

У фокусі міжнародного форуму такі питання:

  • найсвіжіша професійна аналітика ринку зерняткових і кісточкових;
  • найцікавіші рішення сезону для отримання якісної плодової продукції в умовах змін клімату;
  • новітні технології в захисті й живленні садів;
  • головні тренди у виробництві саджанців;
  • оптимізація виробництва в умовах подорожчання ресурсів;
  • стратегічні рішення для садівничого бізнесу — вибір культур і напрямів.

Організатори запрошують взяти участь у форумі керівників господарств і підприємств, агрономів, фермерів, науковців і всіх зацікавлених представників галузей садівництва й овочівництва та тих, хто планує розпочати в них бізнес.